Lidt om os

Pernille Petersen havde sin anmelderroste debut fra solistklassen på Det Fynske Musikkonservatorium i september 2010. Hun er aktiv som solist og kammermusiker både i Danmark og på den internationale scene, senest som solist ved en lang række koncerter med Concerto Copenhagen. Repertoiret spænder fra den tidlige musik til ny kompositionsmusik over en interesse for cross over med folkeligt input.  I november 2009 vandt hun som den første dansker nogensinde den prestigefyldte Moeck/SRP Solo Recorder Competition i London. I maj 2010 vandt hun Prijs Mieke Van Weddingen i Mechelen, Belgien og blev også tildelt publikumsprisen ved samme lejlighed, hun er desuden modtager af Sonnings Stipendiat. Pernille Petersen kan blandt andet høres på hendes solo plade “Sonatas by Mr. Castrucci & Mr. Geminiani”

Dorte Lester er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium hos Eva Legéne, hvorfra hun aflagde både Diplom- og musikpædagogisk eksamen. Derefter videregående studier i Holland hos Walter van Hauwe. Hun har som kammermusiker medvirket ved talrige koncerter og cd-indspilninger både i USA, Sverige, Tyskland, England og ikke mindst over hele Danmark. De sidste 20 år har hun sammen med bl.a. Vicki Boeckman dannet kvartetten Opus 4, som foruden blokfløjte består af barokviolin, lut, gambe og orgel. Hun er uddannet korleder fra Roskilde Kirkemusikskole.

Pernille Ebert har studeret på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, hvor hun afsluttede med Diplom i maj 2004. Hun beskæftiger sig med tidlig og nutidig musik og optræder som både solo- og kammermusiker i forskellige sammenhænge. Hun har spillet med Holmens Barokensemble, Esbjerg Ny Opera, Malmö Barockorkester, Opus 4 og optrådt som solist med bl.a. Solamente Naturali i Bratislava, The Skálholt Bach Consort i Island og Spissky duo i bl.a. Firenze, til Festspillene i Bergen og rundt omkring i Sverige og Danmark. Herudover er hun medlem af barokensemblet Camerata Øresund og Spissky duo.

Gertie Johnsson fik efter studier ved Det kgl. danske Musikkonservatorium sin uddannelse på Indiana University i USA samt ved Det kgl. konservatorium i Haag i Holland. Koncerter som solist, kammermusiker og orkestermusiker i Danmark, Sverige, USA, Brasilien, Israel, England, Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien og Østrig. Assistent ved Indiana School of Music 1988-1990. Medarrangør af Copenhagen Early Music Festival i 1994 og 1996. Medlem af det internationale ensemble Fala Música, der spiller og forsker i musik fra middelalderen, og desuden en tredjedel af trioen Wood´N´Flutes, der har koncerter på festivaler, i kirker og musikforeninger i ind- og udland. Hun har turneret med skolekoncerter over hele landet, og har undervist på musikskole samt på masterclasses og workshops såvel herhjemme som i udlandet. Flere CD-, radio- og tv-indspilninger.